Troche tu pusto ale może ktoś to przeczyta. Weszłam tutaj z aska z czystej ciekawości. Jak coś się będzie działo moze zostanę dłużej chociaż ostatnie wpisy są sprzed dwuch lat. Nie mogę spać, rzucił mnie chłopak.
Nazywam się Diana po księżnej Walii, tak tata dał. Lubię psy i konie i czytać romanse, interesuje sie rodami królewskimi, oglądam seriale kostiumowe.
Podoba mi się strona, jest ładna. Fajne edity w galeri. Oglądałam Kk i pamiętam Skiergiełło dużo pił. Może się tu czegoś o nim dowiem innego bo to ciekawe czemu aż cała strona jest o nim.
Jak ktoś mi odpisze to ja też odpisze chyba w nocy nikt nie siedzi.
xoxo
Witaj, Diano :) Bardzo nam miło i od razu Cię zapewnię, że ja, czyli Admin, Twórca, Dusza do pisania natchniona, jako jedyna osoba posiadająca na tym forum zobowiązującą odznakę tytularną Wielkiego Księcia Litewskiego i tak dalej... jestem cały czas. Rozumiem, że przelinkowałaś się tutaj z mojego Aska, prawda? Cóż... Rzeknę jeno, że "cała aż strona jest o nim" bo to powieść. Krew Giedymina: Skirgaila - taki jest pełny tytuł tej powieści historycznej. Książę Skirgiello jest tutaj głównym bohaterem i drugi człon tytułu zabezpiecza niejako opcję, gdyby kiedyś zachciało mi się pisać dalej, np o Witoldzie... Skoro interesują Cię rody królewskie to zapraszam do dyskusji na forum 😊